Četrtek, 22 Avgust, 2019
Ste tukaj : Domov

Dobrodošli na strani prostovoljnega gasilskega društva Zaklanec
Mladinski kviz PDF natisni E-pošta

Na pustno soboto, dne 10.2.2018, je na OŠ Brezovica potekalo občinsko tekmovanje v Kvizu. Barve našega društva so zasedale tri ekipe in sicer dve ekipi mladincev in ekipa pionirjev. Motivacije v letošnjem letu ni manjkalo, saj se bo regijski kviz odvijal na domačem terenu v Horjulu. Vsi člani so se intenzivno pripravljali na tekmovanje. Na koncu je ekipa mladincev zasedla tretje mesto in za las ostala brez regijskega tekmovanja. Ostali dve ekipi pa sta v rezultatih nekoliko zaostali in zasedli rep lestvice.

 
Modul A PDF natisni E-pošta

Dne, 30.11. in 1.12.2017 sta se dva naša člana udeležila in uspešno opravila tečaj za gašenje notranjih požarov Modul A.

 
Vaja gozdni požar PDF natisni E-pošta
V soboto, dne 28.10.2017, je potekala gasilska vaja v organizaciji GZ Horjul.
Vaja je bila simulacija gozdnega požara. Sodelovala so vsa društva iz gasilske zveze z vsemi vozili. Po prejemu poziva, smo izvozili z vozilom GV1 in petčlansko posadko. Po prihodu na kraj, nam je vodja vaje predal naloge. Tako smo bili zadolženi za oskrbo z vodo. Iz bližnjega hidranta smo preko motorne črpalke oskrbovali horjulsko cisterno z vodo. Po vzpostavitvi voda, pa sta dva naša člana odšla na pomoč pri reševanju ponesrečenca. Ponesrečenca se je oskrbelo na licu mesta in ga nato s pomočjo zajemalnih in koritastih nosil preneslo na varno. 
 
Regijsko gasilsko tekmovanje PDF natisni E-pošta

V soboto in nedeljo, dne 30.9. in 1.10.2017 je potekalo gasilsko regijsko tekmovanje, katerega smo se udeležili z ekipo mladincev in članov A. Konkurenca je bila v obeh kategorijah težka, tako da z nobeno od ekip nismo posegli po visjih mestih. 

 
Tekmovanje 2017 PDF natisni E-pošta

23.9 in 24.9.2017 je na Brezovici potekalo občinsko gasilsko tekmovanje na katerem, smo z ekipama mladinci in članov A osvojili tretje mesto. 

 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naslednja > Konec >>

Stran 2 od 28

Obvestila

12.8.2018 -Preverjenje RZ-

Trenutne intervencije

Trenutne intervencije v Sloveniji

Požarna ogroženost

Požarna ogroženost po regijah Slovenije

Meteoalarm

Vremenska opozorila za Slovenijo

Donacija dohodnine