Četrtek, 22 Avgust, 2019
Ste tukaj : Domov Tekmovanje

Tekmovanje
Orientacija 2018 PDF natisni E-pošta

V soboto, dne 21.4.2018, je v organizaciji GZ Horjul potekalo občinsko mladinsko tekmovanje v orientaciji. Letos so pionirji in mladinci spoznali Žažar in njegovo okolico. Tekmovanja so se udeležili tudi člani PGD Zaklanec. Tekmovali so v kategoriji pionirji in mladinci, kjer vidnejše uvrstitve niso zabeležili. Gasilci pripravniki pa so zasedli končno drugo mesto. V skupni uvrstitvi pa so dosegli tretje mesto in tako domov prinesli tudi pokal. S tem so se uvrstili tudi na regijsko tekmovanje, ki bo potekalo 2.6.2018 v Dvoru.

 
3. kviz spojka PDF natisni E-pošta

V petek 16.2.2018 je ponovno potekalo gasilsko tekmovanje kviz Spojka, katerega organizira Regija Ljubljana I. Letošnji kviz je bil že tretji po vrsti. Prijavile so se lahko ekipe gasilskih društev iz regije Ljubljana I, Ljubljana II, Gorenjske regije in Notranjske regije. Prijavila se je tudi ekipa PGD Zaklanec, ki se je tekmovanja udeležila drugič. Po lanskem neuspehu so se člani ekipe v letošnjem letu odrezali veliko bolje in na koncu zasedli 4. mesto v konkurenci 32 ekip, Tako kot lansko leto so se člani ekipe tudi v letošnjem letu naučili marsikaj novega. Sodelujoče ekipe in rezultate si lahko ogledate na strani Regija Ljubljana I. 

Rezultati: KLIK

 
Mladinski kviz PDF natisni E-pošta

Na pustno soboto, dne 10.2.2018, je na OŠ Brezovica potekalo občinsko tekmovanje v Kvizu. Barve našega društva so zasedale tri ekipe in sicer dve ekipi mladincev in ekipa pionirjev. Motivacije v letošnjem letu ni manjkalo, saj se bo regijski kviz odvijal na domačem terenu v Horjulu. Vsi člani so se intenzivno pripravljali na tekmovanje. Na koncu je ekipa mladincev zasedla tretje mesto in za las ostala brez regijskega tekmovanja. Ostali dve ekipi pa sta v rezultatih nekoliko zaostali in zasedli rep lestvice.

 
Regijsko gasilsko tekmovanje PDF natisni E-pošta

V soboto in nedeljo, dne 30.9. in 1.10.2017 je potekalo gasilsko regijsko tekmovanje, katerega smo se udeležili z ekipo mladincev in članov A. Konkurenca je bila v obeh kategorijah težka, tako da z nobeno od ekip nismo posegli po visjih mestih. 

 
Tekmovanje 2017 PDF natisni E-pošta

23.9 in 24.9.2017 je na Brezovici potekalo občinsko gasilsko tekmovanje na katerem, smo z ekipama mladinci in članov A osvojili tretje mesto. 

 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 Naslednja > Konec >>

Stran 1 od 3

Obvestila

12.8.2018 -Preverjenje RZ-

Trenutne intervencije

Trenutne intervencije v Sloveniji

Požarna ogroženost

Požarna ogroženost po regijah Slovenije

Meteoalarm

Vremenska opozorila za Slovenijo

Donacija dohodnine